Hos HME Beton ApS i Herning er vi specialister i betonarbejde - herunder støbning af fundament til huse og bygninger. Vi dækker hele landet, hvor vi hjælper med byggeriet ved større erhvervsmål og står for hele entreprisen.

​Vi er specialister i betonarbejde og støbning af fundament, og fremstiller blandt andet:

  • Vægge
  • Gulve
  • Bundplader
  • Fundamenter.

​Støbning af fundament skal udføres professionelt

Et fundament er grundstenen i ethvert byggeri. Fundamentet skal være i stand til bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så bygningen ikke sætter sig. Derfor er det vigtigt med fundament opbygning hos specialister. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op. Derfor er det afgørende, at arbejdet med støbning af fundament udføres af professionelle fagmænd. Lad os hjælpe dig med at støbe fundament eller hjælp til støbning af sokkel.

Vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på betonarbejde og generel fundamentstøbning eksempelvis til garage, til sommerhus og til udestue. Har du behov en entreprenør, der overtager hele pladsen, og har det gode overblik, er vi parate til at løfte opgaven for dig.

​Kontakt os for nærmere aftale om betonarbejde

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med betonarbejde og støbning af fundament, ser vi frem til at høre fra dig. Du kan bruge vores kontaktformular på siden eller kontakte os på telefon 97 11 85 37 eller på hme@hmebeton.dk. Vi ser frem til at høre fra dig, og give dig en god pris!